Vad är en Gruppchatt?

Gruppchatt gör det möjligt för två eller fler användare att samtidigt vara i ett privat rum med en modell. En grupp-privatchatt kommer börja automatiskt så snart det antal användare, som modellen själv valt, har anslutit sig.
När en gruppchatt pågår kan användare ansluta sig eller lämna när som helst. Gruppchatten avslutas när den sista användaren lämnar det eller när modellen väljer att avsluta gruppchatten.

Notera. För att bjuda in en deltagare till gruppchatten klickar du på knappen “Privat chatt” under sändningsrutan, välj sedan “Gruppchatt” och klicka på ”Starta”. Om du vill ansluta dig till en befintlig gruppchatt väljer du ”Anslut till gruppchatt”.